Highlights van 2018 tot nu toe

2018 is tot nu toe een topjaar voor Next Best Barber. We beleefden al een paar prachtige hoogtepunten, waar we erg trots op zijn. We laten je graag meegenieten met al onze mooie momenten, dus bekijk hier de highlights van 2018 tot zover!

Next Best Barber beste van
Noord-Brabant!

Nu al een van de mooiste momenten van 2018. We wisten dat we de beste waren in Eindhoven, maar we zijn nu ook winnaars van Noord-Brabant. In de categorie ‘kapsel’ kregen we van onze klanten het hoogste cijfer van Noord-Brabant! Next Best Barber werd beoordeeld met een 9,7. Een supermooie beloning voor de liefde en passie die we iedere dag aan onze klanten geven. Dat betekende natuurlijk maar één ding: champagne!

Jay knipt Jürgen Locadia, ook in Engeland

Al jarenlang zijn Jay en Jürgen Locadia bevriend en doet Jay het haar van de profvoetballer. Samen bedenken ze altijd weer een nieuwe coupe en creëren ze de meest creatieve en unieke kapsels. Begin dit jaar tekende Jürgen Locadia een contract in Engeland. Dus liet hij Jay gewoon invliegen om zijn kapsel te laten doen. Niet alleen de vriendschap blijft, maar ook de samenwerking gaat mee over de landsgrenzen.

Cursus knippen door Jay en Bertje

Nog een prachtig hoogtepunt van dit jaar: Next Best Barber gaat cursussen geven! Jay en Bertje gaan hun kennis delen en leren een paar gelukkigen alles over knippen en opscheren. De eerste cursus gaat over de diverse knip- en scheertechnieken en tijdens de tweede cursus leer je alles over structuur en warrigheid aanbrengen aan kapsels. Natuurlijk een mooie mijlpaal dat de twee beste kappers van Eindhoven nu ook anderen alles leren over hun passie.

Jay bij Betreden op eigen risico

Een toffe ervaring voor Jay, die mocht langskomen bij het programma ‘Betreden op Eigen risico’. Hij gaf een heuse voetbalcoupe weg aan de winnaar van een echte kapselwedstrijd. Jay gaf de dolgelukkige jongen een echte Cristiano Ronaldo coupe met lijntjes en een flinke dosis wax. Bekijk hier nog eens het optreden van Jay in het programma en het eindresultaat van de voetbalcoupe.

Zelf ook een hoogtepunt beleven?

Wil jij ook meemaken hoe het is bij Next Best Barber? Kom dan snel eens langs voor een knip- of baarbeurt van Jay of Bertje. Neem gerust contact met ons op! Je kunt ook online een afspraak maken.

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?