Annuleren per sms

Was je op weg naar een nieuw kapsel van Next Best Barber maar kun je helaas toch niet langskomen? Annuleer dan per sms zodat onze talenten met een schaar direct op de hoogte zijn. En vergeet natuurlijk niet een nieuwe afspraak te maken bij Jay de Kapper of Bertje de Barbier. Want die frisse look kan niet op zich blijven wachten!

Snel en handig

Je kunt simpel en snel je afspraak annuleren met een smsje. Stuur je naam, de datum en de tijd van je afspraak en dan is het geregeld. Heel handig voor jou en ook voor ons want zo is het snel geregeld. Kun je dus echt niet naar je afspraak komen dan ontvangen we graag een smsje van je! Je kunt de afspraak cancellen door je berichtje te sturen naar 06-44403073.

Geen mailtjes missen

Een mailtje sturen om je afspraak bij ons te annuleren lijkt ook heel gemakkelijk maar is voor ons niet handig. Wij zijn de hele dag druk bezig met het creëren van prachtige kapsels en strakke baarden en kunnen dan niet constant onze mail checken. Een smsje komt echter wel direct binnen zodat we niet voor niets op je zitten te wachten.

Nieuwe afspraak maken

Als je de afspraak geannuleerd hebt via een smsje moet je natuurlijk nog een ding doen. Een nieuwe afspraak maken! Want hoe jammer het ook is dat je nog niet langs kan komen, je haar moet natuurlijk wel goed blijven zitten. Maak dus snel een nieuwe afspraak bij een van onze toppers en krijg zo snel mogelijk alsnog een welverdiende knipbeurt.

Kom langs in de Urban Shopper

Zien we jou binnenkort voor een trim- of knipbeurt in de Urban Shopper? Je verlaat onze unieke kapperszaak altijd met een mooie strakke coupe. Plan snel je afspraak in bij Jay de Kapper of Bertje de Barbier zodat we altijd genoeg tijd voor je hebben. Tot snel in de Urban Shopper bij Next Best Barber!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?