Prijslijst

Een volledige knipbeurt waarbij we ook je baard trimmen of scheren met de hot steamer. Naast het knippen en trimmen van je baard krijg je een gezichtsverzorging waarbij we met 3 warme en een ijs klontje je gezicht reinigen en masseren met heerlijke gezichtsproducten. Na de behandeling en je knipbeurt zorgen we ervoor dat je met juiste producten gestyled van de stoel afkomt.
Een volledige knipbeurt door een senior stylist waarbij we je daarna een passende styling geven met een van onze producten.
Een volledige knipbeurt waarbij we je haar een passende styling geven met een van onze producten.
Een volledige trim-, knip- en/of scheerbeurt van je baard. De onderkant van je gezicht wordt gereinigd met een warme en koude handdoek. Hierna geven we je advies en stylen we je met de juiste baard- en/ of gezichtsproduct.
Met een power gezichtsbehandeling zorgen we dat je dode huidcellen worden gescrubd en gewassen. Daarna krijg je een gezichtsmassage waarbij we je gezicht insmeren met een van onze producten. De Power Gezicht Treatment kan je makkelijk combineren met een van onze andere behandelingen. Toch een volledige behandeling? Neem dan de Next Best Experience; hier zit ook de Power Gezicht Treatment in verwerkt.
Zegt het eigenlijk al: We combineren een volledige knipbeurt met een trim van het gezicht
Zegt het eigenlijk al: We combineren een volledige knipbeurt met een trim- of scheerbeurt van je gezicht met een warme handdoek. Aan het einde krijg je stylingtips en productadvies.
Een volledige knipbeurt waarbij we je aan de hand van een aantal vragen kunnen voorzien van een geweldige knipbeurt inclusief styling tips. Na de knipbeurt blijf je rustig zitten en ontvang je een volledige gezichtsbehandeling.
Een volledige trim- of scheerbeurt met de steamer. Je huid wordt gereinigd met 3 warme handdoeken en 1 koude handdoek. Aan het einde gebruiken we onze topproducten om je huid te verzorgen. Tijdens heel dit proces krijg je ook nog een volledige gezichtsmassage.

Next Best Academy


Prijslijst de nieuwe lichting

Next Best Barber Experience

€ 30

Knippen / Haircut

€ 10

Baard / Beard

€ 10

Power Gezicht Treatment

€ 10

Knippen & baard

€ 20

Knippen & gezicht

€ 20

Baard & gezicht

€ 20

Educatie, evenementen, op locatie?

Wij geven cursussen, knippen je voor je feestje of je kunt ons boeken voor je bruiloft. We vliegen voor jou de hele wereld rond! Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Tijd voor iets nieuws?

Of voor het bijwerken van je huidige coupe?