7 jaar freshe kapsels bij Next Best Barber

Lang zullen ze leven! Het is bijna weer zover, de verjaardag van Next Best Barber. Onze te gekke barbershop waar iedere dag gelachen wordt bestaat al 7 jaar. Dat we al zo lang de meest verschillende en tofste kapsels mogen creëren geeft ons een gevoel van trots en vooral energie om nog jaren door te gaan!

Nieuwe ervaringen

Een jaartje ouder, een jaartje wijzer. Want ook het afgelopen jaar hebben we weer mooie dingen meegemaakt als de gezelligste en beste kappers van Brabant. Zo kregen we een 9,7 van onze klanten, de mooiste waardering die je kunt krijgen. Maar we hebben ook een nieuwe experience in onze barbershop: de Next Best Barber Experience. Inclusief gezichtsbehandeling en natuurlijk met een perfect geschoren baard en trendy kapsel. Zo zijn we weer heel wat ervaringen rijker en kijken we al uit naar het komende jaar ons mag brengen.

Mooie toekomst

In je eentje houd je het geen 7 jaar vol en daarom ziet ook de toekomst van Next Best Barber er heel zonnig uit. Jay de Kapper begon ooit in zijn uppie, maar met Bertje de Barbier kwam er een getalenteerde en authentieke barbier bij. Inmiddels is de toekomst van Next Best Barber ook vastgelegd, want aanstormend talent Illi vind je sinds dit jaar ook terug in onze barbershop. Hij laat maar zien dat je alles kunt bereiken als je het echt graag wilt. Wij kijken uit naar de toekomst en naar alle toffe klanten die we in onze stoel mogen verwelkomen.

Zien we jou snel in onze stoel?

Wil jij met je ogen zien en vooral ervaren hoe het er aan toe gaat in de barbershop van Next Best Barber? Dan nodigen we je graag uit om bij ons plaats te nemen in de Urban Shopper. Dan laten wij jou zien dat we na 7 jaar iedere dag nog steeds net zoveel lol hebben. En ga je met een vette coupe, én lach op je gezicht weer naar buiten. Maak snel een afspraak en tot binnenkort in onze barbershop!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?