De Next Best Barber Experience

Onze klanten weten het al, een bezoekje aan Next Best Barber is geen routineklusje bij een kapper. Het is een echte experience. De vertrouwde brede glimlach van Jay de Kapper, het geluid van de scheerapparaten van Bertje de Barbier en de ondeugende blik van Illi, je ontkomt er bij ons niet aan. Bij de Next Best Barber verlaat iedereen de shop met een lach op zijn gezicht. Daarom hebben we nu iets nieuws: de Next Best Barber Experience, waarbij je van A tot Z in de watten wordt gelegd door onze toppers. We vertellen je graag meer over deze all-in topbehandeling.

Sickste haar

Uiteraard is het creëren van de vetste en meest trendy kapsels een onderdeel van onze experience. We knippen, wassen en stylen ieder type haar. Of je nou kroeshaar hebt, over een prachtige krullenbos beschikt of je haar stijl naar beneden valt, wij kunnen je helpen aan een modieuze look. Van undercut tot opscheren, alle populaire mannenkapsels worden bij ons met liefde en vakmanschap gecreëerd.

Freshe baard

Nadat je haar netjes en strak zit gaan we, zoals het een echte barbier betaamd, aan de slag met je baard. Bertje de Barbier weet alles over baarden en zorgt ervoor dat die van jou weer lekker fresh wordt. Hij scheert, trimt of knipt je baard en maakt bovendien gebruik van de vapozone. Dit stoomapparaat verzorgt je huid zodat het niet gaat irriteren na een scheerbehandeling. Jouw baard kan er weer tegenaan, dat kun je aan Bertje de Barbier wel vertrouwen!

Boost voor je gezicht

Als alle haren op je hoofd en gezicht weer op en top verzorgd zijn is het tijd om je gezicht onder handen te nemen. We geven je gezicht een boost met een chille gezichtsbehandeling. We wassen je gezicht met een facial wash van Acumen om je huid weer op en top fris te krijgen. Vervolgens krijg je van ons een lekkere warme handdoek op je gezicht om te ontspannen. Daarna volgt een clay exfolianting cleanser, een scrub die ervoor zorgt dat je huid weer mooi strak en glad wordt. Uiteraard krijg je nog een warme handdoek en om het af te maken voeden we de huid nog met een recharging hydrating cream. Je gezicht zal weer stralen, geloof ons maar.

Voel je weer top met onze Next Best Barber Experience!

Je kapsel on point, je baard fresh geschoren en je gezicht stralend en smooth, de Next Best Barber Experience zorgt ervoor dat je helemaal klaar bent om je nieuwe look aan de buitenwereld te showen. Helemaal ontspannen en vol vertrouwen stap je de Urban Shopper uit. Wil jij deze alles in één behandeling ook proberen? Maak dan snel een afspraak en dan zien we jou binnenkort bij ons in de stoel!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?