De kracht van een goede klantrelatie

Als barbershop ben je meer dan een winkel, wij zijn een beleving voor klanten. Om onze klanten niet alleen de meest frisse en vette coupe te geven, maar ze ook met een goed gevoel naar huis te laten gaan moet je werken aan de relatie met je klant. Er is voor hun namelijk maar één plek om te komen, en dat is bij Jay de Kapper en Bertje de Barbier. We leggen je graag uit hoe je als barbershop werkt aan de relatie met je klant, zodat ze altijd terug komen.

Leer je klanten kennen

Een klant moet zich altijd op zijn gemak voelen bij jou in de zaak. Laat hem shinen, geef hem vertrouwen en ze zullen het waarderen. Je moet goed luisteren naar wat ze te zeggen hebben en interesse tonen. Herinner je wat ze de laatste keer vertelde toen ze bij je in de stoel zaten en vraag hoe het gaat. Zitten ze ergens mee, help ze dan en geef oprecht advies. Zo leer je de man in de stoel echt kennen.

Creëer een ervaring

Zoals we al zeiden, een barbershop is een beleving op zich. We maken van de knip- of trimbeurt een ervaring, vanaf het moment dat je binnenkomt lopen tot het moment dat je iedereen je freshe hairstyle toont op Insta. Onze klanten worden behandeld als echte royals van begin tot het eind. Neem een drankje, praat met je buurman, alles mag, alles kan.

Boost het zelfvertrouwen

Als je één voet buiten de shop van Next Best Barber zet moet je denken dat je de wereld aan kan. Nee, je moet wéten dat je de wereld aan kan. Een stijlvolle cut geeft zelfvertrouwen en wij helpen jou dit uit te stralen. Geef complimenten en welgemeend advies als iemand twijfelt over zijn nieuwe look. Klanten waarderen je eerlijkheid. En als je iedere klant met zelfvertrouwen naar buiten kan laten lopen, geloof me, dan komen ze terug.

Belevenis in de Urban Shopper

Wie er al is geweest kan het beamen, in de Urban Shopper krijg je altijd een ware belevenis. Iedereen weet wat ze krijgen als ze een afspraak maken met Jay de Kapper of Bertje de Barbier. De sfeer is top, de kapsels on point en de klanten relaxt. Geef je klant aandacht, rock die haircut, blijf positief zoals Jay en ze komen terug. Wil jij ook een belevenis ervaren bij Next Best Barber? Kom langs in de Urban Shopper. Maar voor de zekerheid maar wel een afspraak, want iedereen wil in de stoel bij Jay de Kapper en Bertje de Barbier!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?