24-uurs marathon voor het goede doel!

Wilde jij altijd al een keer je haar laten knippen door Jay of Bertje? Dan is nu je kans! Op zaterdag 1 september houden we bij Next Best Barber een 24-uurs marathon voor het goede doel. 24 uur lang zorgen we voor stijlvolle kapsels bij al onze klanten. Dit doen we niet voor niets, want de opbrengsten gaan naar Stichting Elk Kind een Bal.

Stichting elk kind een bal

Dit jaar hebben we onze 24-uurs marathon gekoppeld aan de Stichting Elk Kind een Bal. Deze mannen hebben een prachtig doel voor ogen. Ze zorgen met hun project namelijk voor meer beweging van kinderen en geven kinderen in onderontwikkelde gebieden weer perspectief op iets moois. Dit doen ze op een hele vette manier! Ze willen ieder kind op de wereld een gouden bal te geven, zodat zekunnen spelen met anderen en zo verder ontwikkelen. Want de gouden bal zorgt voor een ultieme connectie tussen alle kinderen, ongeacht de achtergrond!

We staan er niet alleen voor

Natuurlijk gaan we niet in ons eentje 24 uur lang in de kapperszaak staan. We worden tijdens de knipmarathon bijgestaan door allerlei toppers. Naast Jay de kapper en Bertje de barbier krijgen we ook hulp van gastbarbers. Zo komt, vriend van de zaak, Rockstar langs om 24 uur lang met ons alle klanten van een fris nieuw kapsel te voorzien. Daarnaast krijgen we heerlijk eten van de boys van De Kiet. Met hun BBQ-food zorgen ze ervoor dat niemand verhongert tijdens deze knipmarathon. Kom dus vooral langs en sluit aan in onze kapperszaak!

Meer dan alleen knipbeurten

Je kunt natuurlijk langskomen om je te laten scheren, knippen of trimmen, maar tijdens de knipmarathon gebeurt er veel meer bij ons. Zo regelt Iam Farley een springkussen voor iedereen die even lekker wilt springen. Onze vrienden van Bigstreet 68 zullen ook aanwezig zijn voor het zetten van een mooie tatoeage of piercing. We laten je natuurlijk niet met lege handen naar huis gaan, want iedereen krijgt een mooie goodiebag, met onder andere een bijdrage van Tabakado. Om te zorgen dat dit allemaal goed gaat krijgen we ook hulp van Telefoonmaken.nl.

Nieuw logo

We zitten met Next Best Barber al 5 jaar in de Urban Shopper in Eindhoven, maar knippen al een paar jaar langer met alle liefde onze klanten. Toch zijn we nog lang niet klaar. We hebben zelfs een nieuw logo! Dit zal onthuld worden tijdens de marathon, samen met onze nieuwe art work voor in de zaak. Je kunt dus ook nog eens de vernieuwde look van Next Best Barber komen bewonderen!

Laat je knippen tijdens de 24-uurs marathon!

Wil jij ook een nieuw hip kapsel? Tijdens de 24-uurs marathon kan iedereen zich laten knippen bij ons in de Urban shopper. Heb je geen behoefte aan een knipbeurt ben je toch van harte welkom, want we doen veel meer behandelingen, zoals een black mask behandeling. We starten om 00.00 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag 1 september en stoppen pas 24 uur later met knippen. Iedereen kan langskomen, we werken niet op afspraak dus je kunt gewoon achter aan de rij aansluiten! Ben jij erbij?

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?