24-uurs marathon groot succes!

Wat was het gaaf, 24 uur lang knippen en trimmen. De 24-uurs marathon voor het goede doel was een groot succes!Mede dankzij alle bezoekers en onze partners. Daarom willen wij bij deze iedereen bedanken voor hun inzet en komst. Wij hebben de hele dag genoten van alle positiviteit van iedereen die langskwam en geld gaf voor Elk Kind een Bal.

Toppers bedankt!

De tatoeages van Bigstreet 68, het heerlijke BBQ-food van de boys van De Kiet, het springkussen van Iam Farley, de knip- en trimskills van Rockstar, het was 24 uur lang één groot feest in onze kapsalon. Deze toppers hebben er samen met ons voor gezorgd dat we heel veel mensen hebben kunnen helpen en een onvergetelijke dag hebben beleefd. Maar ook Telefoonmaken.nl voor de hulp bij de organisatie en Tabakado voor de toevoeging aan de goodiebag, iedereen ontzettend bedankt voor de hulp. Wij hebben een geweldige dag gehad.

€ 2760,- voor Elk Kind een Bal!

Al dat knippen, stylen en scheren was natuurlijk niet voor niks. Alles stond in het teken van Elk Kind een Bal, om de kansarme kinderen aan een bal te helpen. Wij denken dat er behoorlijk wat ballen verdeeld gaan worden onder kinderen, want we hebben maar liefst € 2760,- weten op te halen met zijn allen! Een superbedrag dat we met trots overhandigen aan Stichting Elk Kind een Bal.

Sfeerimpressie

De hele dag door bezoekers, gezelligheid en een positieve vibe. Wij hebben ervan genoten. Kon jij helaas niet langskomen en ben je benieuwd hoe onze dag is verlopen? Omroep Brabant kwam bij ons op bezoek en maakte een toffe reportage over onze marathon. Kijk hieronder hoe het was!

Kans gemist?

Heb jij je kans gemist tijdens onze knipmarathon en wil je toch graag een keer geknipt worden door Jay of Bertje? Je kunt natuurlijk nog altijd gewoon een afspraak bij ons maken voor een hip kapsel of stijlvolle baard. We zien jou zo snel mogelijk in onze kapsalon bij Next Best Barber!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?