De populairste herenkapsels van 2018 en 2019

Het maakt niet uit hoeveel en wat voor soort haar je op je hoofd hebt, er is altijd wel een nieuw kapsel wat je kunt proberen. Bij Next Best Barber kun je terecht voor je nieuwe, eigentijdse coupe. Bertje de barbier en Jay de kapper knippen en scheren alle populaire kapsels van 2018 en ook voor de laatste trends van 2019 kun je bij ons terecht voor een nieuwe haircut.

Crop Fade en Bald Fade

De Crop Fade ken je misschien beter als ‘de opscheer’. Aan de zij- en achterkant heb je een goedgeschoren fade en bovenop houd je meer lengte. Deze haircut is geschikt voor verschillende haartypes en haarlengtes. De bald fade is vergelijkbaar, alleen is er nauwelijks overloop naar de langere bovenkant. Zo kun je voor een goede look je lange haren lekker stijlvol naar de zijkant kammen zodat een strakke scheiding zichtbaar wordt.

Side part

De side part is een gewild en stijlvol kapsel waarbij de zijkant en achterkant korter geknipt is dan bovenop. Deze haircut wordt geknipt en niet geschoren. Hierdoor is de side part traditioneler en is het een perfect kapsel voor iemand met dikker haar die iets minder opvallend, maar toch even stijlvol wil zijn!

Kort Haar en Buzz Cut

Met een goed gestylede baard maak je een mooi statement. Een lekker kort kapsel geeft je baard de ruimte om opgemerkt te worden. Dat zal ook zeker gebeuren in combinatie met de buzz cut. Bij dit krachtig gemillimeterd kapsel wordt de bovenkant iets langer geschoren dan de zijkant en achterkant. Populair bij mannen die kalend aan het worden zijn, of als je gewoon je woeste baard wilt laten opvallen natuurlijk.

Long Top en Side Back

Mannen met een volle bos haar kunnen hun geluk op met de long top. Deze haircutis bovenop lang en de zijkant en achterkant zijn korter geknipt. Omdat dit kapsel lang is, hoef je minder bezoekjes aan de kapper te brengen. Dat vinden wij niet leuk natuurlijk, maar we gunnen jou die stijlvolle look wel! Wil je terug naar de jaren 70 en over straat als een Elvis Presley lookalike? De side back heeft een geknipte, kortereachterkant en zijkant. De bovenkant is lekker lang en kun je stylen in de bekende klassieke kuif.

De kuif

De kuif is de korte variant van de Side Back. De kuif verschijnt ieder jaar weer in een iets andere variant, maar is altijd even stijlvol. Door de kortere zijkant en achterkant is de korte, moderne kuif lekker retro die net als de Side Back stijlvol staat en de aandacht trekt.

Long fringe natural

Dit kapsel kenmerkt zich door de lange voorkant (fringe) en de natuurlijke, nonchalante look. De zijkanten worden bij dit kapsel langer gelaten met een mooie overgang naar de nog langere bovenkant. De zijkant en onderkant kun je een beetje laten opscheren voor een stijlvol en klassiek effect.

Trend voor 2019

Over de trends van 2019 kunnen we kort zijn: alles mag. Voorwaarde is wel dat je haar goed geknipt is en dat er een goed idee achter zit, maar daar weten Bertje de barbier en Jay de kapper gelukkig wel raad mee. Net als in 2018 blijven ook in 2019 fade haircuts de populairste kapsels. Met de fade kapsels ga je van kort geschoren haar naar geschoren haar, met een overgang naar het langere haar. Met een hoge, lage of erg lage fade kun je zelf spelen met je haarsnit en een echt statement maken. Voor ieder haartype en haarlengte zijn de mogelijkheden enorm. Met een goed getrimde baard maak je in combinatie met een fade kapsel ook in 2019 een echt statement.

Kom langs voor jouw nieuwe look

We kunnen nog uren doorpraten over de stijlvolste looks, maar het is nog veel leuker om zelf te variëren met de nieuwste kapsels. Ben je toe aan iets nieuws? Maak dan snel een afspraak bij Next Best Barber en loop met een nieuwe frisse look naar buiten. Zien we je snel in onze kapperszaak?

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?