Barbier Eindhoven

Als je op zoek bent naar een barbier in Eindhoven dan is Next Best Barber the place to be. Een barbier is geen normale herenkapper, maar een plek waar baarden of snorren letterlijk tot in de puntjes verzorgd kunnen worden. Bij de barbier kan je terecht voor het knippen en scheren van baarden en snorren en het verzorgen van de baard en snor. Zelfs als je geen baard of snor hebt dan kan je bij de barbier terecht voor een super gladgeschoren gezicht. Je zou dus kunnen zeggen dat een barbier gaat over alle haren op een man zijn gezicht. Omdat Next Best Barber naast barbier ook de beste kappers uit Eindhoven zijn kan je hier terecht voor al het haar boven de schouders.

Wat is een barbier?

De naam barbier is afkomstig van het Latijnse woord “barba” wat baard betekent en is een zeer oud beroep. De geschiedenis gaat terug tot de tijd van de Egyptenaren, waar de barbiers groot aanzien hadden in de maatschappij. Een barbier verzorgt de baard, knipt en scheert deze in model, zorgt dat de haren gezond zijn en de baard lekker ruikt. Bij meeste kappers kan je niet terecht voor het bijhouden van baard en snor, bij een barbier wel. Vaak zien we de combinatie barbier en herenkapper, net zoals Next Best Barber, waar je in één bezoek al het haar op je hoofd kunt laten verzorgen. Als man is een bezoek aan de barbier ook even een echt mannen moment. Waar lekker over voetbal of andere mannendingen gepraat kan worden.

Baard en snor laten verzorgen in Eindhoven

Door de geschiedenis van de mens heen hebben baarden en snorren bij mannen altijd voor een teken van mannelijkheid gestaan. Na het door veel mensen gehate tijdperk van de Peter R. de Vries snorren in de jaren tachtig en negentig zijn de baarden en snorren even uit beeld verdwenen bij het gros van de Nederlandse bevolking. Het heeft echter niet lang geduurd voordat de baard weer helemaal terug is. Een grote trend onder mannen is nu een goed verzorgde baard of snor en bij Next best Barber kan je deze baard of snor tot in de puntjes laten verzorgen. Wij kunnen baarden knippen, scheren en de haren verzorgen met bijvoorbeeld baard olie. Jay de Kapper is gespecialiseerd in het knippen, scheren en verzorgen van baarden in Eindhoven. Je kunt via de website of telefoon met hem een afspraak maken. Ook is het mogelijk om bij ons langs te komen in Eindhoven.

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?