Knipbeurt mannen met krullen

Vind je het lastig om een goede kapper voor je krullen te vinden in Eindhoven en omgeving? Geen zorgen! Jay de kapper van Next Best Barber zorgt voor strakke kapsels met de hoofdletter K. Jay verzorgt hippe kapsels voor iedereen. Dus ook voor mannen met krullen. Sterker nog, hij knipt mannen met Europees, Afro en Aziatisch haar! Ook Bertje de barbier is specialist in herenkapsels. Jay en Bertje geven graag meer tips voor de krullenbollen onder ons!

Krullen onder controle houden

Ben jij in het bezit van een prachtige bos krullen? Dan sta je al 1-0 voor de meeste mannen. Maar het is wel belangrijk om je kapsel op de juiste manier te laten knippen. En niet alleen knippen, maar ook verzorgen. Allereerst is het van belang om een goede kapper te vinden die ervaring heeft met krullen. Daarna is het een kwestie van vertrouwen hebben in je kapper. Je bent zowel bij Jay als bij Bertje aan het juiste adres voor je knipbeurt!

Soorten krullen

Krullen komen voor in verschillende vormen en soorten. Of je nou grote, grove krullen hebt of kleine krulletjes, alles wordt op de juiste manier aangepakt door Jay. Sommige mannen hebben krullen die hangen, anderen hebben stevigere krullen die staan.

Veel mannen kunnen stylingproducten gebruiken voor hun krullen. Alleen is het belangrijk om te kijken welke producten geschikt zijn voor jouw krullen. Je wilt er waarschijnlijk niet bijlopen als een paddenstoel door het gebruik van een verkeerde haarspray.

Heb je kleine, soepele krullen? Dan adviseren wij om geen sterk fixerende producten te gebruiken, omdat je haar hard wordt. Voor mannen met kleine krullen geldt hetzelfde. Alleen moet je het stylingproduct gebruiken op nat of vochtig haar. Dit zorgt voor meer volume en glans op je haar. Heb je te maken met fluffy krullen? Dan is het verstandig om in de avond na het douchen stylingproduct in je haar te doen, zodat je niet rondloopt als een pluisbol. Misschien kun je wat olie in je krullen doen voor een mooi effect. Maar o, let wel op dat je niet te veel gebruikt. Anders drupt alle olie van je haar af.

Wil je meer tips ontvangen? Jay en Bertje geven je graag meer tips. Wel als je even contact met hen opneemt!

Afspraak maken bij Jay de kapper?

Wil jij een knipbeurt bij de kapper die alles weet van alle soorten krullen? Maak dan snel je afspraak bij Jay of Bertje! Kun je niet kiezen wie het wordt? Geen zorgen! Ze knippen beide net zo goed, strak en mooi! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?