We zijn nu nog langer open!

Wij, maar ook jullie, merken dat het steeds drukker en drukker wordt. En omdat wij graag in oplossingen denken, besloten we daar maar eens iets aan te doen. We zijn nu nog langer open! Nu kunnen er nog meer mensen terecht in onze Barbershop in Eindhoven. Klinkt dat niet ideaal? Kijk snel verder voor onze nieuwe openingstijden!

Nieuwe openingstijden

Dinsdag:
Woensdag:
Donderdag:
Vrijdag:
Zaterdag:
11:00 t/m 20:00 uur
09:30 t/m 20:00 uur
09:30 t/m 20:00 uur
09:30 t/m 21:00 uur
08:30 t/m 17:00 uur

Zoals je ziet beginnen we dinsdag nu wat vroeger (was eerst vanaf 16:00 uur) en gaan we op zaterdag langer door (was eerst tot 15:00 uur). Bertje is nu ook langer aanwezig op zaterdag! Is dat niet leuk? Kun je gewoon de hele dag bij hem terecht. Maak nu een afspraak!

Nieuwe prijzen

Ja, we weten het, meer betalen is nooit leuk, maar helaas moet het soms. We vinden het wel zo netjes om dit te benoemen, dus bij deze! Onze prijzen zijn ietsjes omhoog gegaan, maar we hopen dat jullie dat begrijpen. En wie kan er nu ook zeggen dat hij geknipt is door degene die meerdere malen is ingevlogen door Memphis Depay om zijn coupe onder handen te nemen?

Nog vragen?

We wilden jullie even op de hoogte stellen van deze nieuwtjes. Heb je nog vragen? Stel ze gerust. Afspraak maken? Kom dan langs, maak online een afspraak of bel ons. Jullie weten het, we staat altijd voor jullie klaar!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?