Voor een stijlvol kapsel kom je naar Next Best Barber

Ben je jouw huidige kapsel zat? Wil je kleine of grote veranderingen aanbrengen aan je kapsel? Dan ben je bij Next Best Barber aan het juiste adres! Onze professionele kappers, Jay en Bertje, zijn van alle markten thuis wat betreft stijlvolle kapsels. Of je nou iets geks wilt doen met je kapsel of toch voor een geheel andere look gaat, wij verzorgen het voor je!

Gemillimeterde look rocken

Niet iedereen houdt ervan: eenmillimeter kapsel. Sommigen hebben er een hekel aan, terwijl anderen het prachtig vinden voor de warmere zomermaanden.Een gemillimeterd kapsel is makkelijk bij te houden en goed te rocken met een goede portie stijl. Een millimeter kapsel is niet alleen de tondeuse over het hoofd halen, maar juist het goed scheren is een kunst. Daar zorgen wij ervoor dat de puntjes op de i komen te staan, zodat je jouw nieuwe kapsel kunt rocken!

Opscheren voor elke haarlengte

Opscheren is en blijft een trend. Voor ieder haartype en haarlengte kunnen wij iets betekenen. Heb je kort haar en wil je toch je haar laten opscheren? Dan kun je ervoor kiezen om je haar aan de bovenkant iets langer te laten en de zijkanten kort te scheren. Heb je halflang haar en wil je ook genieten van een prachtige opscheer? Dan kan er meer gespeeld worden met je kapsel. Of je je haar naar achter, voren of naar de zijkant draagt, alles ziet er prachtig uit! Bovendien lijkt het erop dat je elke keer een nieuw kapsel hebt. Twee vliegen in één klap! Ook hebben we mannen met langer haar die hun haar willen opscheren, maar dit niet helemaal durven. Voor hen is het mogelijk om het haar lang te houden en naar achteren te dragen. Dit is een extreme vorm van een opgeschoren kapsel, omdat de zijkant en bovenkant enorm verschillen van elkaar qua lengte. Wij vinden het een echte eyecatcher!

Toch iets geks?

Wil je toch iets heel anders dan andere mannen? Bij Next Best Barber scheren we ook diverse soorten figuren. Of het nou sterretjes zijn of twee dubbele strepen langs de zijkant van je kapsel, iedereen zal dubbel opkijken! Hoe rock jij je kapsel?

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die Jay en Bertje in petto hebben? Dan moet je zeker langs onze kapperszaak komen! Uiteraard is het mogelijk om onze galerij te bekijken voor de meest toffe kapsels die wij creëren. Maak gerust een afspraak, dan kan Bertje of Jay je adviseren over je kapsel!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?