Undercut: het meest stijlvolle mannenkapsel

Zie je tegenwoordig nog mannen lopen die géén korte zijkanten en achterkanten hebben? Ze lopen overal rond met de zogenaamde undercut, en dat is niet voor niks, want dit mannenkapsel is het meest populaire herenkapsel. Ook bij vrouwen maakt dit kapsel een opmars, gewoon, omdat het er erg vet uitziet. We leggen je daarom alles uit over dit kapsel.

Undercut is voor iedereen

De undercut kan bij elk haartype geknipt worden. Of je nu stijl haar hebt of je krullen alle kanten op steken, Je kunt de zij- en achterkant altijd laten kortscheren. Vervolgens kunnen we met de magie van Bertje en Jay helemaal bepalen hoe groot het verschil tussen de undercut en het haar bovenop moet zijn. Met een duidelijke scheiding aan één kant, een lange kuif of juist wat korter haar bovenop kunnen we iedere man de stijlvolste undercut geven. Ook de dames nemen steeds vaker een undercut. Het haar wordt dan meestal aan één zijkant of in de nek weggeschoren. Hoe vet is dat?

Stylingtips

De undercut mag dan wel het populairste mannenkapsel zijn, maar we snappen ook dat je er niet hetzelfde wilt bijlopen als alle tienduizenden anderen die dit kapsel ook hebben. Gelukkig zijn er bij de undercut genoeg mogelijkheden om jezelf te kunnen onderscheiden van de rest. Vertel Jay welk model je wilt hebben en jij kunt thuis de rest doen met het juiste haarproduct. Je kunt bijvoorbeeld het haar bovenop langer laten, naar achteren kammen en hold geven met een wax. Als je kapsel de hele dag moet blijven zitten om indruk te kunnen maken, kun je met een gel een klassieke look met glans creëren. Heb je krulhaar of wil je een out-of-bed look creëren? Gebruik dan een crème. Te veel mogelijkheden die je gewoon allemaal moet uitproberen.

Figuren en patronen in de undercut

Je wilde jezelf onderscheiden van de rest, toch? Als je dan toch al een vette undercut hebt en je look nog stijlvoller wilt maken, kun je er figuren en patronen in laten scheren. Je kunt het zo groot en bijzonder laten maken zoals jij dat wilt. Met je eigen ‘undercut hairtattoo’ val je bij iedereen op!

Wil je ook deze look?

Wil je ook kennismaken met de kwaliteiten van Jay de kapper en Bertje de barbier? Maak dan snel een afspraak bij Next Best Barber zodat je gegarandeerd met een frisse look naar buiten gaat. Tot snel in onze kapperszaak!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?