Tips voor baardverzorging

Heb jij besloten om je baard te laten staan? Nice! Maar dat is pas het begin. Wat doe je eigenlijk met al dat haar op je gezicht? Hoe hoor je dat te verzorgen, zodat het past bij je gezicht en jouw wensen? Bertje de barbier van Next Best Barber geeft je graag een aantal tips voor je baardverzorging. Hij is ‘the beard boss’ van Eindhoven en omgeving. Lees snel verder!

Erfelijkheid

De meeste mannen willen hun baard sneller laten groei. Echter zijn zij niet op de hoogte dat baardgroei erfelijk is bepaald en dat je er vrij weinig aan kan veranderen. Je moet er mee leren leven. En verzorgen natuurlijk!

Baardverzorging

Als vrouwen make-up hebben, hebben wij mannen onze baard! Daarom is het van belang om je baard goed te verzorgen. Wie dacht dat het makkelijker is omdat je niet hoeft te scheren, heeft het goed mis. Het onderhouden van een baard kan je zelf doen, maar ook laten doen door een professionele barbier. Samen met de Bertje de barbier zorgen we ervoor dat jouw baard past bij jouw gezicht. Is een strakke baard geschikt voor je gezicht of toch een natuurlijke look? Bertje regelt het voor je!

Verzorgingsmiddelen baard

Een baard laten staan is één ding. Het verzorgen en onderhouden is weer een ander punt. Wij hebben speciale baardolie en balsem voor je baard van Damn Good Soap. Deze baardolie is handgemaakt en zorgt ervoor dat je geen last meer hebt van jeuk, een uitgedroogde huid of een prikkende baard. De baardbalsem is juist geschikt om je baard in vorm te krijgen. Daarnaast ruiken beide producten van dit merk heerlijk!

Ook hebben wij scheergel, scheermoisturizer en scheerolie van het merk American Crew official. Deze producten zijn speciaal voor mannen die een gevoeligere huid hebben, zodat zij zich pijnloos kunnen scheren. Al onze producten kun je aanschaffen bij ons in Eindhoven!

Vragen?

Heb je nog vragen over de tips van Bertje de barbier? Neem dan gerust contact met hem op! Hij beantwoordt graag al je vragen. Uiteraard kun je ook langskomen voor vragen of een scheerbeurt!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?