Tips voor de perfecte haarstijl

Veel mannen hebben moeite om hun haar in model te krijgen. Wij krijgen dagelijks de vraag van mannen hoe zij hun haar het beste kunnen stylen op een gemakkelijke manier. Jay de Kapper en Bertje de Barbier hebben een aantal tips opgesteld voor de perfecte haarstijl. Let wel op dat iedereen een ander gezichtvorm en haarstructuur heeft.

Juiste model

Voor de perfecte haarstijl is het van belang dat jouw haar in het juiste model is geknipt. Heb je een bepaald model in je hoofd? Neem dan afbeeldingen mee naar ons, zodat we daar rekening mee kunnen houden. Wij adviseren je natuurlijk graag bij het juiste kapsel voor jouw gezichtsvorm en haartype!

Haarproducten

Veel mannen maken gebruik van stylingproducten zonder de verschillen te weten. Stylingproducten moeten altijd gebruikt worden bij droog haar, zodat het veel beter in model blijft zitten. Je kunt gel gebruiken wanneer je een wetlook en bestendig kapsel wil. Wax gebruik jevoor meer glans en volume. Dit is een populaire keuze bij de dagelijkse styling van veel mannen. Er zijn zowel matte als glanzende waxen, die zorgen voor een mooi structuur. Heb je alle stylingsproducten gebruikt, maar lukt het alsnog niet om je kapsel in model te krijgen? Gebruik dan haarsprayvoor de final touch. Op deze manier wordt je kapsel als het ware ‘vastgezet’ en zal het niet alle kanten op vliegen. Ideaal voor de mannen die een lange dag tegemoet gaan!

Welk model is geschikt voor mij?

Weet je nog steeds niet wat je moet doen voor de perfecte haarstijl? Maak dan gauw een afspraak met Jay! Hij adviseert je graag over je kapsel en haarstijl. Uiteraard is het ook mogelijk om te kiezen voor een knipbeurt!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?