Strakke kapsels bij Next Best Barber

Wil jij nadat je de kapper of barber verlaat een perfect eindresultaat hebben? Voor de meest strakke, hippe en up-to-date kapsels moet je bij Jay de kapper van Next Best Barber zijn! Jay is specialist in alle soorten herenkapsels. Van opscheren en figuren scheren tot rechte of warrige kapsels knippen. Jay doet het allemaal voor je in één handomdraai!

Knippen

Iedereen heeft een andere gezichtsvorm en andere haartype. Lang, kort, dik of dof haar? Jay de kapper kan hier als de beste mee omgaan. Nadat jouw wensen duidelijk zijn, kijkt Jay naar jouw gezichtsvorm om het juiste model te kiezen. Er zijn talloze manieren om iedereen tevreden te stellen. Houd je van lange kapsels of toch van een kort kapsel met hier en daar nog een strakke streep of figuur? Jay regelt het voor je!

Opscheren

Tegenwoordig is opscheren de nieuwste trend waarbij zowel jongeren als ouderen aan deelnemen. Opscheren kent vele verschillende vormen. De meeste mannen kiezen ervoor om de zijkanten en de achterkant te scheren en de bovenkant een stuk langer te houden. Daarnaast is het ook mogelijk om te kiezen voor een frissere look: millimeter kapsel. Ook hierbij kun je veel verschillende kanten op. Het is mogelijk om een strakke figuur of streep erin te scheren, wat zorgt voor een aparte look. Maar één ding is zeker: je kapsel is strakker dan ooit!

Afspraak maken?

Wil jij een knipbeurt bij Jay? Maak dan gauw een afspraak met hem. Tot snel!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?