Recensies, wij worden er blij van!

Wij zijn enthousiaste kappers die elke dag weer met liefde en passie voor het vak verschillende mensen knippen, scheren en trimmen in onze barbershop in Eindhoven. Wij doen dit werk elke dag met zoveel plezier en we willen natuurlijk iedereen happy maken door het maken van de mooiste kapsels en creaties. Gelukkig merken we deze positieve vibe ook bij jullie en daar willen we jullie even voor bedanken!

Facebook

We krijgen gelukkig regelmatige mooie complimentjes en recensies zoals deze op Facebook:

‘Hele goede ervaringen, al jarenlang vaste klant bij Jay. Super gezellige en leuke ambitieuze hardwerkende jongens. En echt, Jay snapt hoe het moet. Strakke contouren en perfecte overloop.’

‘Netjes werk van deze heren! ♡ ‘

‘Mensen met verstand van zaken, jong, hip, en hebben complete metamorfose van mijn man gedaan, van superlang haar, tot kort, sexy dandy.
Dankjewel Bertje! We zijn er blij mee!’

BarberBooking

Op BarberBooking scoren wij maar liefst een 9,5(!) en ontvangen we veel lieve en leuke recensies:

‘Ik ken Jay nu al 8 jaar en sinds hij begonnen is met knippen heb ik veel veranderingen gezien. Van de schuur naar de Edison naar het huidige Strijp S. Deze jongen wordt niet voor niks door Memphis Depay gevraagd om over te vliegen. Hij doet er alles aan om jou een fijne tijd in zijn salon te bieden, net zoals zijn collega’s kapper Marki en Bertje. Golden Triangle. Wanneer ik hier komt voel ik me altijd zeer warm behandeld en daarom kom ik hier ook altijd graag terug. Mijn kapsel laat ik nergens anders meer knippen, omdat ze hier gewoon weten wat ze met je haar moeten doen. Een echte aanrader voor iedereen die er goed uit wilt zien!’

‘Vandaag ben ik weer bij kapper Jay geweest. Hij vroeg hoe ik geknipt wilde worden en ik zei dat ik precies hetzelfde haar wilde als hij. Geen probleem zei Jay en nou heb ik ook zo’n coole coup. Dank Jay! groetjes Koros (9 jaar)’

‘Gezellig, professioneel en enorm tevreden met het resultaat! Deze mannen verstaan hun vak. Veel aandacht en tijd en tot in de puntjes verzorgd. Snap je hem? Puntjes!! ;-)’

Het moge duidelijk zijn dat wij daar ook heel blij van worden. Wij willen jullie bij dezen bedanken voor het achterlaten van de recensies, want dit maakt onze hele dag, of zeg maar gerust week, helemaal goed!

Recensie achterlaten?

Wil jij ook een recensie achterlaten? Ga dan naar onze Facebookpagina of BarberBooking en laat weten wat jouw ervaring was bij ons in de barbershop in Eindhoven!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?