Recensies van Next Best Barber

Ben je helemaal uitgekeken op je huidige kapsel, kan hij wel een opknapbeurt gebruiken of zoek je een nieuwe look die past bij de tijd van nu? Dan ben je bij Next Best Barber aan het juiste adres. Voor de stijlvolste looks en de laatste trends moet je zeker langskomen bij Bertje de barbier en Jay de kapper in de kapperszaak! Al heel veel mensen gingen je voor. Nog niet helemaal overtuigd? Bekijk hier eens de Barberbooking recensies.

Toffe recensies van Barberbooking

Wij houden van het kappersvak. In onze unieke locatie, de Urban Shopper, doen we inmiddels al 5 jaar ons ding en sturen we onze klanten met de stijlvolste looks de straat op. Wij zijn dan ook erg trots dat we zoveel positieve reacties mogen ontvangen. Dit is waar wij het allemaal voor doen. Van veel recensies worden wij heel gelukkig en sommigen ontroeren ons zelfs een beetje. Zo schreef Virgil een wel heel speciale recensie.

“Mijn vriend is al een jaar niet naar de kapper gegaan, hij is autistisch en keek hier altijd tegenop. Desondanks heb ik hem mee kunnen krijgen, het was hard nodig. Tijdens het wachten moest hij bijna overgeven van de zenuwen, zo erg was het. Maar eenmaal in de stoel bij Bertje, werd hij rustiger en Bertje kalmeerde hem door gewoonweg een praatje met hem te maken. Hij is erg onzeker, maar toen hij de stoel uitkwam vond hij zijn nieuwe haircut geweldig en was zo trots als een pauw. Morgen is hij jarig en hij kon niet wachten om zijn nieuwe look te laten zien aan de familie. Voor hem is naar de kapper gaan niet vanzelfsprekend, maar nu wil hij vaker. Thanx Bertje, dit was niet gelukt als je niet zo chill was”. Super bedankt en tot de volgende keer Virgil!

Ook Michiel kan ons wel waarderen. Met iets minder woorden schrijft hij: “Vind het gewoon helemaal top daar”. Thanks Michiel, wij vinden jou ook helemaal top;). Leo hebben we ook een opfrisbeurt gegeven. “Ik zie er weer uit als een jonge god!”. Gelukkig maar Leo, nu kun je samen met leermeester Brian lekker op vrouwenjacht. Hij heeft met zijn kapsel al 5 meisjes versierd. Succes, jongens!

 

De reactie van Barry vonden wij hartverwarmend. “Vandaag geknipt door Bertje. Na lange tijd zoeken en heel wat mislukte kapsels later, eindelijk een goede kapper gevonden in Eindhoven! Hij is vriendelijk, heeft er verstand van en luistert goed naar wat je wilt en geeft hierbij goed advies. Volgende keer weer bij Bertje!”. Thanks, Barry, we zien je snel weer! We hebben Eli blij gemaakt met een ‘voetbalkapsel’ (ja, ook dat knippen we gewoon) en Tom hebben we met een topkapsel op vakantie gestuurd.

Nog een hele mooie recensie kregen we van Mario. “It has been 4 different barbers that I have gone to until yesterday since I moved to this country, finally for the first time I just found who will be my barber until I go to a different place. I can do nothing but recommend these guys, great customer service, and really really good at what they do!”. Thanks Mario, see you next time!

Ook van een diepgaand gesprek zijn we niet vies, toch Sander? Hij schreef: “Was top! Goede service en leuke gesprekken”. Voor Mees hebben we het onmogelijke mogelijk gemaakt. “Mijn Aziatische haar is voor veel kappers onmogelijk….voor Next Best barber NIET! Heb een super chill kapsel nu”. Dat vinden we leuk om te horen, Mees!

Onze kleine vriend Abel hebben we ook blij gemaakt. “Ik ben drieënhalf jaar en eindelijk mocht ik naar een échte kapper. Kapper Bertje heeft van mij een super stoere jongen gemaakt! We hopen je snel weer te mogen knippen zodat je een stoere jongen blijft, Abel.

Geniet van een nieuw kapsel

We genieten van alle leuke reacties en we houden van het kappersvak. Van dinsdag t/m zaterdag staan Bertje de barbier en Jay de kapper voor je klaar. Ben je Aziatisch, pas drieënhalf jaar oud, wil je een voetbalkapsel, een fris vakantiekapsel of je woeste baard getrimd hebben? Het maakt ons allemaal niks uit. We voeren alle herenkapsels en baarden haarfijn tot in de puntjes uit. Kom dus snel langs bij Next Best Barber en laat de magie van Jay de kapper en Bertje de barbier  zijn werk doen. Maak snel een afspraak bij onze kniptalenten en dan zien we je graag snel in onze kapperszaak!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?