Perfecte baard voor iedereen

Een baard laten staan is vaak lastiger dan sommige mensen denken. Er komt een hoop bij kijken, zoals het scheren en verzorgen ervan. Daarnaast is het mogelijk dat je baard zorgt voor jeuk. Maar maak je geen zorgen! Bertje de Barbier is er om jou te adviseren en de perfecte scheerbeurt te geven! Of je nou houdt van een strakke lijn of van een natuurlijke look, Bertje kan het allemaal!

Baard verzorgen

Als je een mooie baard wil, is het ook noodzakelijk om deze te verzorgen. Ga jij voor een natuurlijke baard of juist voor een strakke look? Ongeacht je keuze is het van belang om goede producten te gebruiken voor jouw baard. Heb je een gevoelige huid? Koop dan een scheergel of –olie die geschikt is voor een gevoelige huid. Heb je last van jeuk? Gebruik dan een speciale baardolie, waardoor je geen jeuk hebt en uitdroging tegengaat. Bij Next Best Barber kun je terecht voor goede baardverzorgingsproducten. Kom langs in onze barbershop om de producten te bekijken. En ervaar jouw frisse, mooie en verzorgde baard!

Baard trimmen en contouren

Baardverzorging is natuurlijk belangrijk. Maar ook de uitstraling is van belang. Wanneer je baard te lang wordt, oogt het niet meer zo netjes. Om dit te voorkomen kun je bij Bertje de barbier terecht om je baard te trimmen en te contouren. Met contouren bedoelen wij de strakke lijnen langs je hals en wang die worden gecreëerd door een scheermes. Veel mannen houden van een strakke baard. Ook zijn er mannen die liever een natuurlijke baard hebben. Voor hen is het ideaal om te trimmen en minder gebruik te maken van strakke lijnen. Bertje de Barbier adviseert je graag over de meest geschikte look voor je gezicht.

Afspraak maken?

Wil jij een perfecte baard? Next Best Barber heeft het allemaal in petto! Kom snel langs voor het laten trimmen of contouren van je baard! Of maak een afspraak met Bertje de barbier.

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?