Een perfect kapsel

Wil jij graag een perfect kapsel? Dan zijn wij er om jou daarbij te helpen! We knippen en scheren met liefde en passie jouw coupe, baard en snor en toveren je kapsel om in een ware creatie.

Perfect kapsel met een hoofdletter K

Wil jij jouw kapsel perfect in model laten knippen, scheren of trimmen? Neem dan gelijk even contact op of plan direct een afspraak! Of je nou straks een sollicitatiegesprek hebt, een voetbalwedstrijd moet spelen of lekker in je vel wil zitten: Met een perfect kapsel sta jij sowieso al 1-0 voor in zelfvertrouwen. Hoe je kapsel er ook uit moet komen te zien, wij kunnen het voor je creëren! Wij knippen namelijk niet zomaar kapsels. Nee, wij creëren kapsels met de hoofdletter K!

Opscheren en figuren

Naast het knippen van je haar, weten wij als echte mannenkappers dat er steeds vaker wordt gekeken naar hoe het opscheren of inscheren van figuren het beste uit de verf komt. Bij Next Best Barber zijn we net zo vaak bezig met opscheren als het knippen van een kapsel. Het is overbodig om te zeggen dat wij de fijne kneepjes van het vak beheersen. Wil jij een opvallende tribal, strakke strepen of andere te gekke figuren? Bij ons is het allemaal geen probleem. Kom zelf met ideeën of laat je door ons adviseren!

Geen tijd om langs te komen? Wij komen naar jou!

Wij snappen als geen ander dat het soms lastig is om tijd vrij te maken voor een kappersafspraak. Daarom kunnen wij ook naar jou komen! Bij ons kunt je namelijk terecht voor een compleet VIP-arrangement op locatie. Wij nemen natuurlijk ons spraakmakende koffertje mee en je wordt lekker in de watten gelegd. Terwijl je lekker achterover geleund van je glaasje bubbels aan het genieten bent, brengt Jay jouw kapsel weer perfect in model!

Wil jij een perfect kapsel?

Neem dan even contact op of plan een afspraak in!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?