Opscheren & figuren

Als echte mannenkappers, weten we dat er steeds vaker gekeken wordt naar hoe het opscheren of inscheren van figuren het beste uit de verf komt. No worries, want dat je bij ons kan kiezen uit verschillende stijlen is een feit en het komt altijd goed uit de verf!We vinden het tof om te zien dat opscheren vrijwel net zo vaak bij ons als wens wordt neergelegd, als een ‘gewone’ knipbeurt.

Los van het feit dat opscheren en inscheren momenteel helemaal trendy is, zijn wij al jaren fan van scheren. Voor ons dus geen trend, maar gewoon stijl. Het geeft een kapsel een toffe boost, maar ook het inscheren van figuren is een eindeloze hobby. Waar de éen net wat meer feeling heeft bij een opvallende tribal, kiest de ander juist weer voor een strakke streep of iets anders. Jij vraagt, wij scheren. En ben je voorzichtig aan het spelen met het idee, maar ligt er nog geen concrete wens? Wij adviseren je!

Behalve figuren inscheren, is opscheren ook éen van onze veelgebruikte technieken. Het vraagt een geoefend oog en verfijnde techniek, om dit foutloos te kunnen doen. Overbodig om te zeggen dat wij natuurlijk de fijne kneepjes van het vak beheersen..

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?