Ook dames zijn bij ons welkom!

De Next Best Barber staat bekend om zijn echte mannenkappers, maar omdat we de moeilijkste niet zijn, zijn dames bij ons ook welkom! Onze kapper Marki is namelijk van alle markten thuis. Of je nu krullen, stijl, lang, kort, dik of dun haar hebt, bij Marki kun je altijd terecht!

Marki is van alle markten thuis. Hij weet zich alle kniptechnieken eigen te maken. Dames kunnen hun kapsel met gerust hart overlaten aan Marki. Daarnaast kun je natuurlijk ook bij hem terecht wanneer je je uitgroei wil laten bijwerken, je haar wat blonder wil of juist voor een fel kleurtje wil gaan. Marki is namelijk ook kleurspecialist en geeft ijzersterk advies.

De kapperscarrière van Marki is in Nijmegen begonnen en heeft zijn ervaring uitgebreid in Duitsland. Na een tijdje besloot hij toch terug te komen naar Nederland en verfijnde zijn kniptechnieken acht jaar lang bij Kinki Kappers in Eindhoven. Met al die jaren ervaring en kennis was Marki nog niet klaar met leren en besloot in 2010 les te gaan geven op het ROC. Hier kwam hij Jay tegen en de rest is geschiedenis.

Wil jij geknipt worden door Kapper Marki? Bel dan naar 06 48 26 65 77 of plan je afspraak online!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?