Next Best Barber: voor een exclusief kapsel

Je haar is een handelsmerk voor jouw stijl. Dus moet het perfect in orde zijn. Bij Next Best Barber begrijpen we dat. Wij geven jou het nodige zelfvertrouwen met behulp van een exclusief kapsel. Zo loop je over de straten met de perfecte uitstraling. Laat dat maar over aan de uitstekende kappers van Next Best Barber!

De beste kwaliteit en innovatie voor jouw haar

Wij hebben kennis over haar en weten wat goed is voor jouw haarsoort. Of het nu Europees, Afro of Aziatisch haar is, wij kunnen er mee aan de slag. Hierbij gaan we altijd voor de beste kwaliteit, zowel in onze producten als in onze kniptechnieken. Alleen dan kunnen we jou het beste kapsel geven. We leren nog dagelijks bij en maken gebruik van de nieuwste technieken. Dankzij deze innoverende aanpak krijg jij een kapsel waar je iedereen mee omver blaast. Want nergens krijg je een kapsel zoals bij Next Best Barber!

We denken altijd met je mee

Klant is koning. Altijd. Dus ook bij ons. Zit jij met een probleem of twijfel je over je kapsel? Wij denken met je mee en kijken alleen maar naar oplossingen. Het is altijd feest bij ons in de zaak. Met de aanstekelijke energie van Jay en de gezelligheid van Bertje wil je eigenlijk nooit meer bij ons weg. En ook al is het bij ons altijd een vrolijke bedoeling, de kwaliteit en professionaliteit staat bij ons voorop. Als kapsalon zijn wij zeer betrouwbaar. Jij legt je haar tenslotte letterlijk in onze handen. We knippen daarom alleen op afspraak en niet op tijd, zodat we alle tijd voor je hebben.

Jouw ultieme kapperservaring?

Wil jij ook een keer bij Jay de kapper of Bertje de barbier in de stoel zitten? En naar buiten lopen met een hip en fris kapsel? Maak dan een afspraak bij onze toppers en binnen de kortste keren heb jij een prachtige nieuwe coupe. We zien jou snel bij ons in de kapperszaak!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?