Next Best Barber: 6 jaar knippen en trimmen!

1 januari is het zover, dan bestaat Next Best Barber alweer 6 jaar! Een prachtige mijlpaal waar we onwijs trots op zijn als team. We zijn voorlopig nog lang niet van plan te stoppen dus wij zijn alweer onderweg naar de volgende jaren vol leuke en mooie momenten als jullie kapper.

Al 6 jaar passie voor jouw haar

Ooit begonnen achter in een schuur en inmiddels alweer 5 jaar in de Urban Shopper in Eindhoven, waar we heel gelukkig zijn met onze toffe locatie. De afgelopen 6 jaar hebben we al onze liefde en passie in het creëren van de tofste kapsels gelegd. Dat heeft ons al veel mooie momenten opgeleverd. Dit jaar nog, met de 24-uurs marathon en de verkiezing van beste kapper van Noord-Brabant. En zo zijn er nog tal van mooie herinneringen.

Dank voor alle hulp

Dat wij al 6 jaar lang iedere dag kunnen knippen en trimmen en de tofste mensen in onze zaak krijgen hadden we vooraf nooit kunnen dromen. Dat hadden we alleen natuurlijk nooit gekund en daarom willen we iedereen die ons de afgelopen jaren heeft geholpen ontzettend bedanken. Zonder de mensen die iets hebben bijgedragen aan Next Best Barber was het succes nooit gelukt.

Kom je ook eens langs?

Wil jij ook eens kennismaken met de kwaliteiten van Jay en Bertje de Barbier? Maak dan snel een afspraak bij Next Best Barber en ervaar zelf waar wij al 6 jaar dag in dag uit met veel plezier mee bezig zijn: het knippen van de mooiste coupes. Tot snel in onze kapperszaak!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?