Maak kennis met onze unieke locatie: de Urban Shopper

Bij de kapper wil je naast een toffe nieuwe coupe ook een fijne sfeer hebben. Daarom zijn we bij Next Best Barber ontzettend blij met onze vette locatie, waar wij iedere dag met plezier binnenstappen. Wij voelen ons helemaal op onze plek in de Urban Shopper, waar we omringd zijn door alleen maar toppers.

Uniek winkelcentrum in Strijp-S

Het is een unieke locatie, de Urban Shopper. Een winkelcentrum op Eindhoven Strijp-S, gevestigd in een voormalige Philips fabriekshal. Deze omgebouwde plek ademt de historie van de stad. Als vervallen fabrieksterrein is het volledig omgetoverd tot een hippe omgeving met diverse vernieuwende concepten. Tussen de ruwe betonnen pilaren vind je ook Next Best Barber, een vrolijke noot in deze bijzondere omgeving.

Creativiteit en eigenzinnigheid

Het complete winkelcentrum ademt creativiteit en eigenzinnigheid. Want niet alleen wij zitten er als fanatieke en een tikkeltje gekke ondernemers. De inspiratie spat van de muren af als je rondloopt in de Urban shopper. Je vindt er geen enkele doorsnee winkel, maar alleen unieke concepten. Van Kimono-shop tot meubelmaker en van graffiti-workshop tot een muziek-store. Als wij om ons heen kijken voelen we dan ons thuis in de Urban Shopper, waar creatief zijn wordt gewaardeerd.

Ons eigen plekje

De Urban Shopper is echt ons eigen plekje, waar we inmiddels al 5 jaar ons ding doen. Als je binnenloopt voel je je gelijk op je gemak en de ontwapenende lach van Jay doet de rest. Je wil bij de kapper lekker kunnen ontspannen en de sfeer is daarbij voor ons heel belangrijk. In de Urban Shopper hangt een vibe die bij ons past, met al die exclusieve talenten.

Bekijk onze toffe kapperszaak!

Wil jij ook eens zien hoe wij er bijzitten in de Urban Shopper? Kom dan eens langs en laat gelijk een nieuw kapsel knippen. Dan weet je zeker dat je weer met een frisse look naar buiten stapt. Maak voor de zekerheid een afspraak, zodat je verzekerd bent dat Jay de kapper of Bertje de barbier tijd voor je heeft. We zien je snel bij ons in de Urban Shopper!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?