LET’S SAY HI!

Ondanks dat onze reputatie ons al vooruit snelt, stellen we ons graag voor. Een goede introductie is namelijk wel het minste wat we kunnen doen, als jij het vertrouwen in jouw kapsel in onze kundige handen legt. Wij zijn van mening dat we beter gezamenlijk over een aantal hele specifieke skills kunnen beschikken en zo samen alles kunnen, dan dat ieder voor zich van alles een beetje weten. Door ons te specialiseren, kunnen wij jouw haircut als geen ander kappen.

**

Het avontuur van Next Best Barber begint bij Jay de Kapper, die niet altijd al over een trendy zaak als deze beschikte. Want de reis naar deze barbershop is begonnen in een schuur, waar Jay zijn skills begon te ontwikkelen. Het lot wilde dat Jay en Marki elkaar tegenkwamen in de rol van docent en leerling, en een nieuwe samenwerking was ‘meant to be’. Ieder kapsel is uniek en dat geldt ook voor iemands haartype. Jay is er voor de mannen met Europees, Aziatisch en Afro haar (black hair specialist), van vele markten thuis dus. Jay is gespecialiseerd in opscheren, het inscheren van figuren en natuurlijk baarden en snorren in alle soorten en maten! Niet voor niets is zijn motto ‘Wie A zegt, moet B zeggen en wie geknipt wilt worden, moet Jay bellen’.

**

Kapper Marki is na internationale omzwervingen bij ons terecht gekomen en wat zijn we blij met de deze haarmeester. Met een carrière die begon in Nijmegen, is hij naar Duitsland gereisd. Na deze internationale beproeving, vond hij zijn weg terug naar Nederland, om 8 jaar lang zijn techniek te verfijnen bij Kinki Kappers in Eindhoven. Om zoveel mogelijk van zijn ervaring over te brengen, is hij in 2010 begonnen met lesgeven op het ROC, waar hij Jay tegen het kapperslijf liep en de rest is geschiedenis. Marki weet als geen ander raad met krullend, stijl, kort, dik, dun en lang haar. Als master kapper weet Marki zich alle kniptechnieken eigen te maken.

**

Jubert ‘call me Bertje’ Walle heeft zich in een razend tempo ontwikkeld tot een rasechte barbier! Bertje kwam bij ons binnen als een leergierige stagiaire, tijdens zijn opleiding aan de Kappersacademie. Als een echte duizendpoot volgde Bertje ook nog eens diverse cursussen naast zijn kappersopleiding, die gerelateerd zijn aan haar en baard en dat doet hij nog steeds. Bertje is een echte perfectionist, die zijn talent voor herenkapsels haarfijn tot in de puntjes uitvoert.

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?