Laat je kapsel perfect knippen voor de feestdagen!

Het is december en de feestdagen komen er alweer aan. Wij snappen als geen ander dat jij graag een strakke coupe wil om er goed uit te zien tijdens de leukste feestdagen van het jaar! In de hele maand december kun jij nu ook gewoon binnenlopen om je huidige kapsel te voorzien van een kapsel met een hoofdletter K, want Rocky Rockstar komt ons team versterken!

Het perfecte kapsel voor de feestdagen

Tijdens de feestdagen pakt iedereen altijd iets meer uit dan normaal. We trekken onze mooiste kleding aan, kopen nieuwe schoenen en we zorgen ervoor dat we er piekfijn uitzien. Een perfect kapsel kan dan natuurlijk niet missen. Een strakke coupe maakt jouw outfit helemaal compleet, het is als de kers op de taart waar je niet zonder kunt. Een kapsel met de hoofdletter K maakt je zelfverzekerd en zorgt ervoor dat je goed in je vel zit. Precies wat je wil tijdens de feestdagen!

Rocky Rockstar komt ons team versterken!

Een tijdje geleden hebben we een vacature online gezet voor een nieuwe kapper en daar is uiteindelijk Rocky Rockstar als beste kandidaat naar voren gekomen! Hij versterkt ondertussen al een tijdje ons team dus misschien heb je al kennis met hem gemaakt.

Kom langs bij ons in Eindhoven zonder afspraak!

Omdat Rocky Rockstar zich heeft toegevoegd aan ons gezellige en spraakmakende team, hebben we meer ruimte om nog meer mensen te voorzien van een strakke coupe in de decembermaand. Kom daarom gerust bij ons langs in de beste kapperszaak van Eindhoven. Wil jij nog geknipt worden na je werk of heb je ineens een uurtje vrij? Kom dan bij ons langs en we toveren je haardracht om in een perfect kapsel of een strakke coupe door opscheren en figureren.

Wil je toch zeker zijn van een plekje of wil je meer informatie? Neem dan gerust even contact op!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?