Kindvriendelijke knipbeurt bij Next Best Barber!

Of wij kids knippen? Wij creëren de meest uiteenlopende kapsels voor kinderen! Maar natuurlijk wel als ze goed stil blijven zitten. Jay de kapper heeft jarenlange ervaring bij het knippen van kinderen. Maar we geven ook credits aan Bertje die de meest hippe kapsels creëert. Of ze nou kroeshaar of plat haar hebben, Jay en Bertje regelen het allemaal! Van opscheren en figuren scheren tot warrige kapsels knippen. Onze creaties zijn prachtig! En natuurlijk kindvriendelijk.

Eerste keer naar de kapper

De eerste keer met je kind naar de kapper is natuurlijk spannend! Hoe zorg je ervoor dat hij stil blijft zitten? En wanneer moet hij nou echt naar de kapper? Sommige kinderen zijn bij hun geboorte nog vrij kaal, terwijl andere een grote bos haar hebben. Het ligt aan jou wanneer je naar de kapper wil. Maar kies wel de beste! Jay en Bertje zorgen voor prachtige kapsels en hebben ervaring met het knippen van kinderen. Eén ding is zeker: de kleine is tevreden met zijn kapsel! En onze kappers zijn tevreden met jullie komst!

Hippe kapsel of basic?

Ben je er nog niet over uit hoe het kapsel van je kind eruit moet zien? Misschien is de kleine al oud genoeg om zelf met voorbeelden te komen. Mocht dit niet het geval zijn, dan hebben wij zelf een aantal voorbeelden in onze barbershop in Eindhoven.

Wil je een hip kapsel met een opscheer? Jay doet het voor je in één handomdraai. Ga je toch voor een kapsel dat safe is? Of wil je helemaal geen risico’s nemen en ervoor zorgen dat de knipbeurt van de kleine zo snel mogelijk afgerond is? Dan regelt Bertje een basic kapsel voor je kind. Knip, knap, haren eraf.

Afspraak plannen voor onze junior?

Heb je interesse in een knipbeurt voor je kind? Maak dan gerust een afspraak bij Jay of Bertje! Zij weten beide hoe ze kinderen op de juiste manier kunnen knippen. En afleiden! Neem gerust contact met ons op. Tot snel in onze kindvriendelijke kapperszaak!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?