Jay knipt ook Jürgen Locadia!

Wist jij dat Jay ook het kapsel van de profvoetballer Jürgen Locadia knipt? Al jarenlang zorgt Jay voor een strakke coupe bij deze voetballer. Laatst werd bekend gemaakt dat Jürgen Locadia(oud PSV-speler)een contract heeft getekend bij Brighton & Hove Albion en is vertrokken naar Engeland.Maar ondanks dat Locadia nu niet meer om de hoek woont, knipt Jay wel nog steeds zijn kapsel!

Een echte trendsetter

Jay en Jürgen kennen elkaar al heel lang. Hierdoor is niet alleen een mooie vriendschap, maar ook een fijne samenwerking ontstaan. Jürgen Locadia is een echte trendsetter op het gebied van kapsels. Jay en Jürgen bedenken dan ook vaak samen zijn nieuwe coupe. De voetballer weet als geen ander dat Jay vol passie de meest creatieve en unieke kapsels knipt.

Profvoetballers en hun kapsels

Als een voetballer zich goed voelt over zichzelf en zijn uiterlijk, zorgt dit voor zelfvertrouwen, wat weer leidt tot betere prestaties. Een goed kapsel draagt bij aan een goed gevoel en dat maakt je als speler sterker. Het is dan ook niet voor niets dat voetballers vaak voor de wedstrijd naar de kapper gaan. Met hun kapsel onderscheiden ze zich van hun medespelers en laten ze zien wie ze zijn.

Ook zo’n tof kapsel als Locadia?

Heb jij interesse in een knipbeurt net zoals Jürgen Locadia? Of wil je juist een baardbeurt? Neem dan gerust contact met ons op! Ook is het mogelijk om een online afspraak te maken.

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?