Hogere BTW voor kappers

Ja het is echt zo, en nee wij zijn er ook niet blij mee. We worden namelijk duurder. En dat is niet omdat wij jullie meer willen laten betalen, maar omdat de BTW omhoog gaat voor de diensten van ons mooie kappersvak. Dus ga je meer betalen voor de kunsten van Jay de kapper en Bertje de barbier.

Lage BTW-tarief verhoogd

Het kabinet heeft besloten dat het lage BTW-tarief omhooggaat van 6% naar 9%. Onder het lage tarief vallen bijvoorbeeld water en medicijnen. Maar ook diensten als de reparatie van je fiets, toegang tot een zwembad, en, jawel, diensten van kappers. Daarom betaal je vanaf 1 januari op je knipbeurt bij Next Best Barber geen 6% maar 9% BTW. Dus wordt de kapper duurder.

Niet minder kwaliteit

Dat je meer moet betalen voor de kapper is natuurlijk zonde, maar wij verzekeren je, de kwaliteit gaat er niet op achteruit! Bij Next Best Barber kom je nog steeds langs voor de meest trendy kapsels en stijlvolle baarden. De verhoging van het tarief maken we goed met je, want de gezelligheid in onze zaak is ongeëvenaard, evenals de kwaliteit. Dus ben je van harte welkom bij ons in de Urban Shopper. Want als toch iedere kapper duurder wordt, kun je maar beter naar de beste komen toch? (;

Genieten van een nieuw kapsel?

Wil jij een nieuw kapsel en waar krijgen voor je geld? Kom dan langs bij Next Best Barber en laat de magie van Jay de kapper en Bertje de barbier zijn werk doen. Je loopt naar buiten met een tof kapsel waar je weer een tijdje van kunt genieten. Maak snel een afspraak bij onze kniptalenten en dan zien we je graag snel in onze kapperszaak!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?