Gezocht: Next Best Barber

Wil jij werken in de leukste en coolste barbershop van Eindhoven? En denk je dat jij perfect binnen ons team past? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar de Next Best Barber!

De Next Best Barber worden?

Droom jij ervan om te werken binnen het gezelligste team in de coolste kapsalon van Eindhoven? Wij bieden jou een baan aan waarbij je mag werken in een unieke kapsalon midden op Strijp-S en waar geen één dag hetzelfde is. Door onze diverse klantenkring leer jij elke dag nog bij om de beste en mooiste kapsels te creëren.

Wij zijn op zoek naar iemand die:

– elke dag met veel plezier en passie mooie kapsels wil creëren
– knippen het leukste vindt wat er is
– er 110%, maar het liefst 200% voor gaat
– een harde werker is en dus geen 9 tot 5 mentaliteit heeft
– een echte aanpakker is

Beginner of ervaren?

Wij vinden het belangrijk dat jij binnen ons team past, dat je nog elke dag wil leren en dat je gemotiveerd bent om het beste uit jezelf en de shop te halen. Ervaring is voor ons minder belangrijk, dus zoek jij nog een stage, ben je net begonnen als kapper of heb je al een aantal jaar ervaring? Zolang jij er helemaal voor wil gaan, willen wij dat ook!

Enthousiast geworden?

Ben jij geknipt voor deze functie? Kom dan gewoon even langs! Wij willen je energie en positiviteit voelen en ervaren. Vanaf een digitaal papiertje vinden wij dat nogal lastig (;

Adres:
Torenallee 60-02
5617 BD Eindhoven

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?