Als echte man ga je naar de barbier

Barbershops schieten als paddenstoelen uit de grond. Veel mannen brengen blijkbaar graag een bezoekje aan de barbier. Bij Next Best Barber draaien we al een tijdje mee en ook Jay de kapper en Bertje de barbier krijgen het steeds drukker in de Urban Shopper. Hoe komt het toch dat steeds meer mannen een barbier verkiezen boven een kapper?

Je wordt in de watten gelegd

Er zijn schoonheidssalons voor vrouwen, dus waarom mogen er dan geen salons zijn waar mannen even lekker verwend worden? Bij Next Best Barber laten mannen niet alleen het haar, maar ook de baard en snor onder handen nemen. Met een lekker drankje en mannenpraat word je bij ons helemaal in de watten gelegd, ga je met een stijlvolle look naar huis en kijk je alweer uit naar het volgende bezoek.

Het is een unieke belevenis

De barbier doet onbewust veel meer dan knippen en scheren, namelijk een toffe belevenis creëren. De barbershop is geen duffe salon maar een shop met een eigen image, zo ook onze Urban Shopper! Het is een speciaal pand, er hangt een relaxte sfeer en er zijn ook geen föhns die continu in alle richtingen blazen. Je kunt dus ongestoord mannengesprekken voeren met je buurman. Toch iets anders dan de massagestoel bij de wasbak tussen de dames…

We doen het zoals jij het wilt

We hebben al zoveel kapsels geknipt en geschoren dat geen kapsel voor ons te gek is. Wil je een vette undercut, een ander populair kapsel, ben je toe aan een vakantiecoupe of moet je woeste baard getrimd worden? We doen het zoals jij het wilt. Jay de kapper en Bertje de barbier nemen alle tijd voor je en sturen je gegarandeerd met de friste look weer de deur uit.

Kom langs in de Urban Shopper

Bij Next Best Barber word je lekker in de watten gelegd, hebben we een ongelofelijk fijne sfeer en verlaat je de unieke kapperszaak met een frisse look. Wat wil je nog meer? Laat de kunsten van Jay en Bertje zijn werk doen en kom snel langs! Maak voor de zekerheid een afspraakzodat je verzekerd bent dat Jay de kapper of Bertje de barbier tijd voor je heeft. We zien je snel in de Urban Shopper!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?