De kracht van zelfvertrouwen

Bij Next Best Barber hebben we een team van toppers die geloven in wat ze kunnen. Zelfvertrouwen is hierbij ontzettend belangrijk want zonder vertrouwen in eigen kunnen wordt het niks. Daarom zorgen Jay de Kapper, Bertje de Barbier en Anthony de Alleskunner voor de vetste kapsels, zodat ook jij met vertouwen in jezelf de Urban Shopper verlaat.

Zelfvertrouwen in uitstraling

Als je niet lekker in je vel zit straal je dat aan alle kanten uit. Dat zie je aan iemand af. De juiste uitstraling doet bovendien wonderen, want als je positiviteit uitstraalt krijg je dat ook terug van anderen. Zelfvertrouwen zit hem ook in die uitstraling. Bij Next Best Barber zorgen wij voor die uitstraling, door je een toffe coupe te geven. Want als je kapsel fresh zit geeft dat je ook meer vertrouwen! Bij ons loop je de deur uit als een zelfverzekerde man, mét te gekke haircut en baard.

Vertrouwen in wat je doet

Naast uitstraling moet je natuurlijk ook echt vertrouwen hebben in wat je doet. Als iemand er vertrouwen heeft in hun skills zijn het de mannen van de Next Best Barber wel. Om iedere klant weer met de beste kapsels naar huis te sturen heb je een flinke dosis zelfvertrouwen nodig. Je bepaalt immers wel hoe iemand erbij loopt. Natuurlijk helpt het als iedereen met een super gevoel de Urban Shopper verlaat en super positief is over onze kunstwerken van kapsels, maar het begint erbij dat je in jezelf moet geloven. Toen Jay begon met knippen in zijn eigen schuurtje was hij er al van overtuigd dat hij hierin de beste zou worden, en zo geschiedde.

Kom langs voor een flinke dosis zelfvertrouwen

Bij Next Best Barber kom je voor meer dan alleen een nieuwe coupe. Je wordt volledig in de watten gelegd, tot in de puntjes verzorgd en geniet bovendien van de gezelligheid die Jay de Kapper en Bertje de Barbier met zich mee brengen. Dan kan het niet anders dat je met een bak zelfvertrouwen de Urban Shopper weer verlaat. Maak dus snel een afspraak en geef je zelfvertrouwen een boost bij Next Best Barber!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?