Begin de zomer goed met een nieuwe frisse look

De zomer is in zicht en dit betekent dat vele mannen onder ons op vakantie gaan. Vergeet niet voordat je op vakantie gaat om nog snel langs de kapper te gaan. Dat geeft je direct een fine en good feeling. Want zeg nou zelf, vrouwen veranderen ook hun look voordat ze op vakantie gaan, dus waarom zullen wij als mannen dit overslaan? Begin de zomer goed met een prachtig kapsel bij Next Best Barber. Een must voor elke man!

Diverse kapsels door Jay en Bertje

Ongeacht hoeveel haar en wat voor soort haar je op je hoofd hebt, is er altijd wel een prachtig kapsel wat je kunt proberen. Het uitproberen van een nieuwe frisse look kan nooit kwaad. En vooral niet bij Jay en Bertje. Neem plaats in onze kappersstoel en vraag niet om bijgeknipt te worden, maar juist om een nieuwe look te creëren voor de zomer. Wij hebben enkele haarstijlen die dit jaar populair zijn voor je op een rijtje gezet.

  1. Crop fade

De crop fade is het kapsel van 2018. Een goede fade aan de achterkant en zijkant met aan de bovenkant wat meer lengte. Zo kun je het goed naar voren dragen. De crop fade kan bijna iedere man hebben, omdat het goed werkt met verschillende haartypes en lengtes. Er is dus altijd een variant dat goed bij jou past. Knippen maar!

  1. Side part

Voor diegene die een crop fade toch iets too much vindt, hebben we altijd nog de vertrouwde side part. Een tradiotioneel herenkapsel dat erg stijlvol is. Een goed geknipte side part gaat altijd mee in verschillende soorten situaties. Dus ook ideaal voor de zomer! Dit kapsel is ideaal te combineren met matte stylingproducten.

  1. Buzz cut

Wil je op vakantie niet elke ochtend met je haar bezig zijn? Dan is de buzz cut ideaal voor jou! Dit kapsel noemen wij kort maar krachtig. De perfecte buzz cut creëren wij door de bovenkant iets langer te houden dan de zijkant. Laat dit kapsel dus zeker over aan vertrouwde handen, zoals onze Jay of Bertje!

Knippen voor de vakantie?

Wil je voordat je op vakantie gaat nog een frisse haircut laten knippen door de kappers van Next Best Barber? Kom dan zeker langs onze zaak. Zorg er wel voor dat je van te voren een afspraak maakt, zodat je verzekerd bent van een knipbeurt!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?