Baard olie

De grootste trend van de laatste jaren is mannen met een baard. Het hebben van een baard is tegenwoordig breed sociaal geaccepteerd en zelfs trendy. Er is iets aan een man met een goed bijgehouden en verzorgde baard waar vrouwen door op straat stil blijven staan om te staren. Om dit effect te bereiken moet de baard echter wel goed bijgehouden zijn en hier komt meer bij kijken dan enkel de baard wassen en scheren of knippen. De baard moet ook goed verzorgd worden met speciale producten zoals baard olie die ervoor te zorgen dat de baard niet kroezelig wordt, vrij blijft van schilfertjes en lekker blijft ruiken. Bij de Next Best Barber verzorgen wij uw baard of snor niet alleen met de schaar en het scheerapparaat, maar ook met de beste baard oliën.

Wat is baard olie?

Baard olie is een product om gezichtshuid en haren te hydrateren. Het haar op hun gezicht moeten mannen net zoveel zorg geven als het haar op hun hoofd. Een groot misverstand is echter dat je voor je baard dezelfde shampoo kan gebruiken als voor je hoofdhaar. In veel shampoos zitten namelijk chemicaliën die de hoofdhuid kunnen uitdrogen en dit kan jeuk en irritatie veroorzaken. Veel mensen hebben vaak niet door dat hun jeukende baard veroorzaakt wordt door de shampoo die zij gebruiken. Door een baard te behandelen met baard olie blijft de huid en de haren goed gehydrateerd. Bovendien blijft de baard ook nog eens heerlijk ruiken door de geuren die aan baard olie zijn toegevoegd. De baard olie is gemaakt van natuurlijke oliën die ervoor zorgen dat de baard en de huid goed gehydrateerd blijft en heerlijk blijft ruiken.

Wanneer baard olie aanbrengen

Het beste wordt baard olie aangebracht nadat je in de ochtend je gezicht hebt gewassen. De olie wordt aangebracht door de olie op je hand te doen en vanaf het gezicht door de baard te wrijven. Bij Next Best Barber doen we dit voor je na iedere knipbeurt. Het beste kan echter de olie dagelijks worden aangebracht. We raden dan ook aan om een flesje baard olie te kopen voor bij je thuis. Er hoeft niet veel van gebruikt te worden. Zelfs mannen met langere baarden kunnen meerdere maanden van een flesje baard olie doen. Wanneer je je baard laat knippen en scheren bij Next best Barber en ook meteen de baard goed laat verzorgen met baard olie dan heb jij een baard waarvoor vrouwen stil blijven staan om te staren.

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?