Aanstormend talent Illi

Bij Next Best Barber verlaat iedereen de Urban Shopper met een stijlvol kapsel. Voor een perfect getrimde baard, een stijlvolle undercut, het knippen van kids en nog veel meer draaien Jay de Kapper, Bertje de Barbier en Anthony de Alleskunner hun handen niet om. Zij creëren de vetste kapsels met een hoofdletter “K”. Zij laten niet alleen hun magische handen het werk doen, maar zijn ook toppers in het delen van hun kennis en ervaring. Daarom heeft Illi als aanstormend talent de kans gekregen om zich bij Next Best Barber te ontwikkelen tot een grote jongen! Tijd om hem voor te stellen dus.

Wie is Illi?

Illi is het nieuwe gezicht van Next Best Barber. Wie denkt dat hij stagiair is heeft het mis! Deze pas 18-jarige knul heeft al een boel ervaring opgedaan in zijn allround kappersopleiding en verschillende stages. Omringd door alleen maar mooie vrouwen viel Illi al snel op. Niet alleen omdat hij jongen is maar ook omdat hij al behoorlijk wat toverkunsten beheerst met een schaar en scheerapparaat. Illi is misschien nog wat jong, maar hij heeft al wel veel ervaring en kwaliteiten opgedaan om iedereen met een frisse, stijlvolle look de Urban Shopper uit te sturen! Talent kent geen leeftijd en dat gaat hij 100% waarmaken in de Urban Shopper!

De volgende next best

Illi woont in Boxtel en doet in zijn vrije tijd wat heel veel jongens doen op die leeftijd: sporten, feesten en leven. Eén ding heeft hij niet gemeen met al deze jongens: hij heeft de allround kappersopleiding gedaan. Gelukkig wilde hij geen kapper worden, maar een échte barber. Hij heeft heel veel plezier in wat hij doet en de tips & tricks die papa Jay en oom Bertje hem geven zet hij razendsnel om. Zijn skills worden snel beter en beter dus kortom: hij wordt de volgende next best barber!

Kom langs in de Urbanshopper

Kleine Illi heeft grootse talenten en hij laat zijn vaardige handjes graag het werk doen om jouw strakke coupe te kunnen creëren. Wil je de Urban Shopper in stijl verlaten? Plan die afspraak bij Illi maar in dan! Tot snel bij Next Best Barber!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?