Fijne feestdagen en tot in 2018!

De feestdagen komen nu echt dichtbij en wij willen jullie natuurlijk ook hele fijne feestdagen en alvast een gelukkig Nieuwjaar wensen! 2017 was een fantastisch jaar, dank je wel daarvoor. En in 2018 gaan we gewoon door met het knippen van nog meer kapsels met een hoofdletter K!

Next Best Barber 2017

Het afgelopen jaar was een geweldig en leuk jaar bij Next Best Barber. Wat hebben we veel van jullie mogen voorzien van een perfecte kapsel. Elke dag komen er nieuwe mensen in onze barbershop in Eindhoven en dat vinden we fantastisch. We zijn superblij dat we onze passie elke dag weer mogen uitvoeren, maar jullie positieve vibe, die geeft ons nog meer motivatie om te doen wat we leuk vinden.

Next Best Barber op nummer 1 bij BarberBooking.com!

We kregen van de week nog een leuk nieuwtje: Wij staan op nummer één in Eindhoven op BarberBooking.com. We krijgen van jullie maar liefst gemiddeld een 9,6 en daar zijn we natuurlijk superblij mee. Dank jullie wel voor het achterlaten van alle lieve en leuke recensies!

Fijne feestdagen en een gelukkig 2018

Bij dezen willen we jullie natuurlijk ook allemaal hele fijne feestdagen wensen en alvast een gelukkig 2018! Zien we jullie weer in het nieuwe jaar?

Extra mededeling

Jay is de eerste twee weken van januari op vakantie en de eerste week van januari is Next Best Barber helemaal gesloten. Uiteraard kun je gewoon alvast een afspraak inplannen voor 2018!

Maak een afspraak!

Tijd voor iets nieuws? Of voor het bijwerken van je huidige coupe?